Miika Ahola on Kylätimpureiden uusi talomyyjä

Henkilöhaastattelussaan Kylätimpureiden uusi myyjä Miika Ahola kertoo taustastaan, avaa ajatuksiaan talomyyjänä toimimisesta ja siitä, mikä sai hänet tulemaan töihin juuri Kylätimpureille.

Kuka olet ja mistä olet kotoisin? 

Olen Miika Ahola, alun perin kotoisin Limingasta. Nykyään asustelen Hattulassa, joka sijaitsee Kanta-Hämeessä, Hämeenlinnan vieressä.

Millainen kokemus sinulla on myynnistä? 

Olen tehnyt myyntityötä vuodesta 2008 lähtien. Aloitin puhelinmyyjänä ja siitä lähtien olen pääasiassa työskennellyt myynnin parissa. Taustalla on myös jonkin verran kokemusta putkiasentajan töistä, mutta suurimman osan työurastani olen viettänyt myyntitehtävissä.

Mikä sai sinut tulemaan Kylätimpureille? 

Kiinnostuin Kylätimpureista kun näin Linkedinissä postauksen heidän kasvutavoitteistaan. Myöhemmin keskustelimme Petruksen kanssa tarkemmin Kylätimpureiden tavasta toimia ja myydä taloja. Puhelu johti haastatteluun, jossa oli mukana myös Janne ja Lauri. Se oli yksi innostavimmista haastatteluista, joissa olen ollut. Meillä oli heti alusta asti hyvä yhteisymmärrys ja tunne siitä, että haluamme tehdä töitä yhdessä.

Mikä sinua innostaa myyntityössä? 

Pidän erityisesti ihmisten kanssa työskentelystä. Myyntityössä, varsinkin talokaupassa, pääsee toteuttamaan unelmia. Prosessin aikana asiakkaasta tulee ikään kuin kaveri. Nautin siitä, että voin auttaa asiakkaitani suunnittelussa, budjetoinnissa ja koko rakennusprosessissa.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja työssäsi?

Avoimuus ja asiakkaan edun ajaminen ovat minulle todella tärkeitä. Pyrin aina toimimaan mahdollisimman läpinäkyvästi ja avaamaan asiakkaalle kaikki yksityiskohdat myös hinnoittelun osalta. Haluan, että asiakas kokee minun olevan hänen puolellaan ja auttamassa häntä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Mitä teet vapaa-ajallasi? 

Vapaa-ajallani harrastan salibandya ja perhokalastusta. Salibandy on minulle nopean toiminnan laji, jossa pääsen purkamaan energiaa. Perhokalastus taas on eräänlainen vastakohta säbälle – se vaatii kärsivällisyyttä ja tyhjiä heittoja, kuin talokauppakin!

Miten näet tulevaisuutesi Kylätimpureilla? 

Olen innoissani mahdollisuuksista, joita Kylätimpurit tarjoaa. Uskon, että meillä on realistiset mahdollisuudet kasvaa 150-200 talon vuosittaiseksi rakentajaksi, jos se on se suunta mihin yritys haluaa mennä. Haluan olla mukana kehittämässä yrityksen myyntiä ja markkinointia, ja tuoda oman panokseni siihen, että Kylätimpurit tunnetaan yhä paremmin laadukkaana ja luotettavana talotoimittajana.

Mikä on sinun “salaisuutesi” myyntityössä? 

Kuuntelen tarkasti asiakkaan toiveita ja yritän löytää juuri heille sopivan ratkaisun. Tärkeintä on luoda luottamuksellinen suhde asiakkaaseen ja olla aidosti kiinnostunut heidän tarpeistaan ja unelmistaan.

Mikäli haaveissasi on oman talon rakentaminen Pirkanmaan, Kanta-Hämeen tai Päijät-Hämeen seudulla, ole yhteydessä Miikaan!

Miika Ahola

050 3759724
miika.ahola(at)kylatimpuri.fi

Talomyyjä