Kolme syytä valita Kylätimpurit unelmasi toteuttajaksi

Suomalainen, luotettava toimija

Suomalainen, luotettava toimija

Kylätimpurit on rakennusliike täynnä iloisia kylän timpureita palkattuna talon omille listoille. Meillä ei ole kasvotonta aliurakoitsijoiden verkostoa, vaan tunnet kaikki talosi parissa työskentelevät. Näin voimme myös varmistaa, että asentajat saavat hyvät olot ja hyvää seuraa työmaalle.
Jokainen koti on omanlaisensa

Jokainen koti on omanlaisensa

Jokainen ihminen on erilainen – miksi eivät siis koditkin? Rakennusprojekti Kylätimpureiden kanssa lähtee liikkeelle aina unelmien ja toiveiden jakamisesta. Emme survo unelmiasi yhteen vakiomuottiin, vaan jokainen koti rakennetaan sinun haaveidesi pohjalta.
Korkeaa laatua järkevällä hinnalla

Korkeaa laatua järkevällä hinnalla

Omakotitalo on sen verran suuri sijoitus, että kannattaa miettiä tarkasti, mitä siltä toivoo. Me toteutamme niin monta toivetta kuin budjettiisi vain sopii. Saat perheellesi kauniin, terveen ja kestävän kodin, jossa tullaan viettämään monet ihanat illat tulevina vuosikymmeninä.

+1: Koska omakotitalon rakentaminenkin voi olla kiva matka

+1: Koska omakotitalon rakentaminenkin voi olla kiva matka

Olet mukana suunnittelussa ja toteutuksessa heti alusta saakka, ja saat kaiken taloasi koskevan tiedon kotisi rakentamisesta yhdeltä vastaavalta henkilöltä. Samainen heppu pitää sinut ajan tasalla projektin etenemisestä. Ja jos haluat rakentaa esimerkiksi autotallin itse, autamme sinua siinä!

Omakotitalorakentamista Keski-Suomessa ja Etelä-Suomessa

Rakennamme omakotitaloja Keski-Suomessa erityisesti alueilla Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Petäjävesi, Toivakka ja Hankasalmi. Kannattaa kysyä muistakin alueista: toiminta-aluettamme ovat myös Pirkanmaa sekä pääkaupunkiseudun kunnat, kuten Porvoo, Vantaa, Sipoo ja Espoo.

 

Ota Yhteyttä
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2019/06/IMG_6448.jpg

Tiivis, kestävä talo

Rakennamme talon alusta loppuun asti paikan päällä pitkästä tavarasta, minkä ansiosta se voidaan rakentaa täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Sen ansiosta taloista myös tulee tiiviitä ja kestäviä koteja.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2019/06/Matikka1.jpg

Turvallista ja kuivaa

Perustustöiden jälkeen aloitamme varsinaisen rakentamisen katosta. Näin varmistamme, että rakentaminen on turvallista ja rakenteet pysyvät kuivina.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2019/06/Puhakka2.jpg

Nopea pystytys

Katon valmistuttua pystytämme työmaalla rakennetut seinäelementit, ja katto nostetaan seinäelementtien päälle lopulliselle paikalleen. Pystytyksen jälkeen talo onkin jo ulkoa lähes valmis ja sisätyöt voidaan aloittaa!
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2019/06/Lohi8.jpg

Yksi yhteyshenkilö

Kanssasi asioinut talomyyjä on yhteyshenkilösi koko projektin ajan. Hän on myös projektinhoitaja, jonka kautta voitte hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät asiat. Myös timpurit keskustelevat mielellään kanssasi projektiin liittyvistä asioista.

Näin homma sujuu

Nämä neljä steppiä ovat ensimmäiset askeleet kohti uutta omakotitaloasi. Ole rohkeasti yhteydessä – voit saada paljon uusia ajatuksia taloosi!

https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2018/12/Asset-6.svg

Toiveiden kartoitus

Käymme läpi kotiin ja asumiseen liittyvät tarpeet ja toiveet. Selvitämme myös tontin reunaehdot, jotta tiedämme, millaisen kodin tontille voi rakentaa.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2019/01/Asset-9.svg

Suunnitelmien luominen

Esitämme ehdotuksen tulevasta kodistasi, kustannusarvion sekä alustavan toteutusaikataulun. Tämän jälkeen suunnitelmia voidaan vielä tarkentaa.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2019/01/Asset-7.svg

Tarjouksen tarkentaminen

Tarkennamme rakennusprojektin sisältöä, annamme yksityiskohtaisen tarjouksen ja sovimme kodin rakentamisen aikatauluista.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2018/12/Asset-4.svg

Sopimuksen allekirjoittaminen

Allekirjoitetaan sopimus, ja hyvä matka kohti omaa kotia voi alkaa!

Miksi työskennellä Kylätimpureiden kanssa?

Niin se on. Kun porukassa viihtyy, työolosuhteet on kunnossa ja palkkaa saa sen verran kuin ammattilaiselle kuuluu, nousee hymy väkisinkin huulille. Ja tyytyväisten tyyppien kanssa on aina kivempaa tehdä töitä, eikö totta?

 

Ota Yhteyttä
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2018/12/Asset-3.svg

Talon omat timpurit

Palkkaamme tyypit meidän omille listoille. Näin me tiedetään, millaiset työolot tyypeillä on, millaista palkkaa ne saa ja kuinka paljon ne tekee töitä.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2018/12/Asset-1.svg

Me tunnetaan toisemme

Kaikki timpurit on meille tuttuja tyyppejä. Siispä me aamulla töihin lähtiessä tiedetään, että päästään tekemään töitä hyvien tyyppien kanssa.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2018/12/Asset-2.svg

Hyvät työolosuhteet

Haluamme varmistaa, että meidän tyypeillä on kaikki hyvin ja työolosuhteet on inhimilliset. Siksi me ei käytetä aliurakoitsijaverkostoja.
https://kylatimpuri.fi/wp-content/uploads/2019/06/kylatimp_mittanauha-e1560860837861.png

Parempi duuni, iloinen mieli

Niin se on. Kun porukassa viihtyy, työolosuhteet on kunnossa ja palkkaa saa sen verran kuin ammattilaiselle kuuluu, nousee hymy väkisinkin huulille. Ja tyytyväisten tyyppien kanssa on aina kivempaa tehdä töitä, eikö totta?

Ota yhteyttä

Janne Varila

050 599 3984
janne@kylatimpuri.fi

Lataa ideakirja

Ideakirja sisältää asiakkaidemme toiveiden mukaan rakennettuja koteja. Lataa, tutustu ja inspiroidu!

Lataa ideakirja