Omakotitalo, 120 m2, Jyväskylä

Tervetuloa talonäyttelyyn Jyväskylään: 3.7.2024 Klo 17-19

Tervetuloa talonäyttelyyn Jyväskylään!

Aika: Keskiviikkona 3.7.2024 klo 17-19

Osoite: Kehrääjäntie 30, 41120 Jyväskylä. Seuraa Kylätimpurin kylttejä. 

Tervetuloa tutustumaan Kylätimpureiden uusimpaan mallikohteeseen Jyväskylässä osoitteessa Kehrääjäntie 30, Matinmäki, Jyväskylä!

Tämä talo on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti erilaisia asumisen tarpeita. Siinä yhdistyvät toimivuus, moderni tyyli ja huolellisesti harkitut yksityiskohdat. Talo erottuu edukseen useilla ainutlaatuisilla ratkaisuilla:

  1. Julkisivu: Räystäätön katto ja korkeat ikkunat luovat modernin ja trendikkään ilmeen. Saumaton pystyverhous korostaa siistiä ja tarkasti toteutettua työnjälkeä.
  2. Sisätilat: Olohuoneessa ja keittiössä on vaikuttava 3,3 metrin korkuinen suora katto, joka tuo avaruutta ja ylellisyyttä.
  3. Käytännölliset ratkaisut: Pesuhuoneesta on suora käynti ulos terassille, mikä mahdollistaa esimerkiksi vaivattoman kulun tulevaan porealtaaseen. Kodinhoitohuone on suunniteltu palvelemaan isommankin perheen tarpeita.
  4. Yksityiskohdat: Päämakuuhuoneen vaatehuone on varustettu laadukkailla kalusteilla. Sisustuksessa on hyödynnetty trendikkäästi tummia sävyjä vaalean rinnalla.
  5. Toimiva pohjaratkaisu: Erillinen kuraeteinen pitää pääeteisen siistinä, mikä on erityisen kätevää lapsiperheille.

Tule tutustumaan ja inspiroitumaan!