Uusi koti

Uusi koti toiveista toteutettuna

Jyväskyläläinen Suomen Kylätimpurit Oy on omakotitalorakentaja, joka koostuu ammattitaitoisista timpureista. Ei talomalleja, ei rajoitteita, vaan kauniita omakotitaloja asiakkaan toiveista toteutettuna.

Jokainen koti on omanlaisensa

Kylätimpuri sai alkunsa halusta tehdä ihmisille heidän näköisiään koteja. Valmistalopakettia ostaessaan asiakas tekee monta kompromissia toiveissaan, mikä on aivan turhaa, sillä toiveiden huomioimiseksi tarvitaan vain viilausta toimintatavassa. Siksi meillä ei ole valmiita talomalleja, vaan suunnittelemme aina talon yhdessä asiakkaan kanssa.

Me haluamme tuoda erinomaisen asiakaspalvelun mukaan rakennusprojekteihin. Taloprojektistasi vastaa koko projektin ajan yksi henkilö, jolta saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. Näin voit käyttää aikasi eri henkilöille soittelemisen sijaan kotisi suunnitteluun. Emme halua rajoittaa toiveitasi kotisi pohjan, ulkonäön tai rakennus- ja sisustusmateriaalien suhteen. Pyrimme toteuttamaan jokaisen toiveesi mahdollisimman hyvin, ja sanomme suoraan, mikäli jokin toive on haasteellinen. Tärkeintä on, että saat itsesi näköisen kodin.

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Koska omakotitalon rakentaminenkin voi olla kiva matka

Olet mukana suunnittelussa ja toteutuksessa heti alusta saakka, ja saat kaiken taloasi koskevan tiedon kotisi rakentamisesta yhdeltä vastaavalta henkilöltä. Samainen heppu pitää sinut ajan tasalla projektin etenemisestä.

Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi omakotitaloa – Näin homma sujuu

Nämä neljä steppiä ovat ensimmäiset askeleet kohti uutta omakotitaloasi. Ole rohkeasti yhteydessä – voit saada paljon uusia ajatuksia taloosi!

1. Toiveiden kartoitus

Käymme läpi kotiin ja asumiseen liittyvät tarpeet ja toiveet. Selvitämme myös tontin reunaehdot, jotta tiedämme, millaisen kodin tontille voi rakentaa.

2. Suunnitelmien luominen

Esitämme ehdotuksen tulevasta kodistasi, kustannusarvion sekä alustavan toteutusaikataulun. Tämän jälkeen suunnitelmia voidaan vielä tarkentaa.

3. Tarjouksen tarkentaminen

Tarkennamme rakennusprojektin sisältöä, annamme yksityiskohtaisen tarjouksen ja sovimme kodin rakentamisen aikatauluista.

4. Sopimuksen alle­kirjoittaminen

Allekirjoitetaan sopimus, ja hyvä matka kohti omaa kotia voi alkaa!

Ota yhteyttä

Janne Varila

050 599 3984
janne@kylatimpuri.fi

Lataa ideakirja

Ideakirja sisältää asiakkaidemme toiveiden mukaan rakennettuja koteja. Lataa, tutustu ja inspiroidu!

Lataa ideakirja