Miksi Kylätimpuri?

Miksi rakentaa tavallinen talo, kun samalla hinnalla saa talon, joka on suunniteltu yksilöllisesti tarpeidesi ja tonttisi ehdoilla? Kylätimpuri rakentaa sinulle kodin, joka on sinun näköisesi ja tonttisi arvoinen, palvellen sinua omalla tiimillä prosessin alusta loppuun.

Miksi rakentaa tavallinen talo, kun samalla hinnalla saa talon, joka on suunniteltu yksilöllisesti tarpeidesi ja tonttisi ehdoilla? Kylätimpuri rakentaa sinulle kodin, joka on sinun näköisesi ja tonttisi arvoinen, palvellen sinua omalla tiimillä prosessin alusta loppuun. Tässä artikkelissa kerromme, mitkä tekijät tekevät meistä poikkeuksellisen talotoimittajan. 

Yksityiskohdat

Olet varmaan joskus käynyt jonkun uudessa talossa. Usein uuteen taloon muuttanut on innokas esittelemään vieraille itselleen tärkeitä yksityiskohtia ja ratkaisuja talostaan. Yksityiskohdat ovat merkityksellisiä, sillä juuri ne tekevät talosta asujilleen heidän näköisensä kodin. Me haluamme olla talotoimittaja, joka pystyy parhaiten toteuttamaan sinulle tärkeät yksityiskohdat, jotta sinäkin voit tuntea, että talosi on tehty palvelemaan ja ilmentämään juuri sinun näköistäsi elämää.

Avain laatuun syntyy omista tekijöistä

Rakennusalalla ja pientaloteollisuudessa on pitkään toimittu aliurakoitsijamallilla. Tällä mallilla pääurakoitsija on jakanut rakentamisen usealle eri aliurakoitsijalle. Pääurakoitsija ottaa vastuun kokonaisuudesta ja sen hallinnasta.

Me Kylätimpurilla uskomme, että aliurakoitsijoiden sijaan on parempi käyttää enemmän omia tekijöitä niin myyjien, suunnittelijoiden ja timpureidenkin osalta. Tässä on useita etuja:

  • Omilla työntekijöillä on helpompi ylläpitää korkeaa laatutasoa, kun taloa rakennetaan tiimissä, jossa työntekijät tuntevat toisensa ja ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa. 
  • Omien työntekijöiden jatkuva koulutus on helpompaa, kun he ovat omilla palkkalistoillamme.
  • Asiakkaan on helppo olla yhteydessä suoraan omaan timpuriin ilman jatkuvaa asioiden hoitamista kolmannen osapuolen kautta.

Tonttilähtöisyys 

Uskomme tonttilähtöiseen toimintatapaan. Tonttilähtöisessä toimintatavassa suunnittelu aloitetaan tontista ja tontille suunnitellaan sen ympäristöön, ilmansuuntiin ja asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva talo. Tontille voi rakentaa vain kerran – siksi kannattaa olla erityisen tarkka, mitä ja minkälaista tontille rakentaa.

Sisustussuunnittelu osaksi talon suunnittelua

Sisustussuunnittelu on ajateltu aikaisemmin lisäpalveluksi, jota harvat ostavat. Me ajattelemme, että sisustussuunnittelu on yhtä tärkeä osa talon kokonaisuutta kuin muukin suunnittelu. Pienillä valinnoilla on suuri vaikutus talon kokonaisuuteen. Siksi meillä on markkinoiden laajin valikoima sisustuksen suhteen tehtäville valinnoille. Kaikkiin toimitussisältöihin kuuluu vakiona laaja sisustussuunnittelu. Lue lisää sisustussuunnittelusta.

Huoleton rakennusaika

Kylätimpuri ottaa vastuun rakennusaikaisista aputöistä, joita ovat muun muassa työmaa-aikainen siivous, tavaroiden sääsuojaus ja sisään kantaminen sekä lumitöiden tekeminen. Me haluamme, että rakentaminen on huoletonta, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia näistä asioista rakentamisen aikana.

Luotettava ja turvallinen talotoimittaja

Kylätimpurilta on turvallista ostaa oma talo. Meillä ei ole omaa asuntotuotantoa, johon olisi sidottu pääomaa. Meillä ei ole myöskään ulkopuolista pankkilainaa ja kulurakenteemme on kevyt. Kylätimpurin takana on taloudellisesti vahva pääomistaja, joka kehittää yhtiötä pitkäjänteisesti.

Vastaamme puhelimeen

Kommunikointi kanssamme on helppoa. Koska käytämme paljon omaa työtä aliurakoitsijoiden sijaan, pystyt olemaan yhteydessä suoraan tekijään ilman asiointia kolmansien osapuolien kanssa.

Dokumentointi

Kylätimpuri dokumentoi rakentamisen vaiheet eri osa-alueilta. Talon valmistuttua asiakas saa dokumentin, johon on koostettu kuvat rakentamisesta.

Yllä luetellut kahdeksan seikkaa tekevät meistä talotoimittajana erityisen. Kerro meille, mikä tekee sinulle kodista erityisen. Aloitetaan uuden kodin suunnittelu siitä!