Ajankohtaista

Kuulumisia timpureilta.

Muuttovalmis omakotitalo alkaen 1900€/m2

Pohjakuvan mukainen omakotitalo muuttovalmiina 219 500 € sisältäen perustukset, lämmönlähteen, toimituskulut, sisustussuunnittelun* ja työmaajärjestelyt**. Tutustu pohjakuvaan!
Lue lisää

Rakennesuunnittelija

Tervetuloa iloiseen ja rentoon työyhteisöön! Meillä on kova tarve saada työyhteisöömme sopiva henkilö suunnitteluhommiin. Mutta ei haittaa, vaikka joukkoomme tulisi yksi asiallinenkin tyyppi!
Lue lisää

Omakotitalon perustukset ja maanrakennustyöt osa 2/2

Omakotitalon perustukset pitävät talon jämäkkänä ja terveenä maastossa kuin maastossa. Niiden laiminlyönti voi aiheuttaa kalliita ongelmia tulevaisuudessa, joten hoida homma kunnolla ja asu sitten ilman stressiä uudessa kodissa. Tämän kaksiosaisen artikkelisarjan toisessa osassa käsittelemme erityisesti maatäyttöjä ja omakotitalon perustuksia. Mitä kaikkea perustusten rakentamisessa pitäisi ottaa huomioon, ja mitä tontilla tapahtuu?
Lue lisää

Omakotitalon maanrakennustyöt ja perustaminen osa 1/2

Huolelliset maanrakennus- ja perustamistyöt ovat paras vakuutus omakotitalollesi. Niiden laiminlyönti voi aiheuttaa kalliita ongelmia tulevaisuudessa, joten helpompi hoitaa homma kunnolla ja asua sitten stressittömästi uudessa kodissa. Kaksiosaisen artikkelisarjan ensimmäisessä osassa käsittelemme erityisesti maanrakennustöitä. Mitä niiden aikana tapahtuu, ja miten välttää ylimääräisiä kuluja ja ylenpalttista stressiä?
Lue lisää

Hyvin suunniteltu omakotitalo on ikkuna tulevaan, osa 2/2

Omakotitalon suunnittelua käsittelevän kaksiosaisen artikkelin toisessa osasssa rakennamme haaveista ja toiveista ihan konkreettista pohjasuunnitelmaa, jolla projekti lähdetään viemään eteenpäin.
Lue lisää

Hyvin suunniteltu koti on ikkuna tulevaan osa 1/2

Tämä on ehkä se kaikista ihanin vaihe rakennusprojektissa: pääset suunnittelemaan sitä ikiomaa kotia, joka rakennetaan juuri teitä varten! Hyvä suunnitelma on tärkein osa projektia, joten olemme tehneet sinulle omakotitalon suunnittelemisesta kaksiosaisen artikkelin. Tässä ensimmäisessä osassa keskitymme toiveiden ja tarpeiden kartoittamiseen.
Lue lisää

Rakennusprojektin kumppanit

Rakennushanke on vaativa urakka, joka vaatii paljon ajankohtaista tietoa laeista ja määräyksistä. Tämän vuoksi onkin hyvä selvittää heti projektia suunnitellessa, millaisia rooleja ja vastuita siihen sisältyy. Lukaise siis tämä läpi, ja hetken kuluttua tiedät jo enemmän siitä, millaisia vastuita ja ammattilaisia tulet rakennusprojektisi aikana kohtaamaan!
Lue lisää

Tonttia etsimässä? Ota ainakin nämä asiat huomioon!

Jos luet tätä artikkelia, olet todennäköisesti vähintään jo kallistumassa oman talon rakentamisen puoleen. Ehkä mielessäsi on jo suuria suunnitelmia siitä, millainen tuo talo tulisi olemaan. Vaan mistä löytää tontti, jolle unelmiesi talo menee, ja mitä kaikkea tontin hankkimisessa tulisi ottaa huomioon? Tästä artikkelista löydät vastauksia kysymyksiisi!
Lue lisää

Jyväskylän Rakennusmessut 2019

Lue lisää

Ota yhteyttä

Janne Varila

050 599 3984
janne@kylatimpuri.fi

Lataa ideakirja

Ideakirja sisältää asiakkaidemme toiveiden mukaan rakennettuja koteja. Lataa, tutustu ja inspiroidu!

Lataa ideakirja