Pohja­kuva­pankki

Muokattava pohjakuva

Valmistalo, joka on suunniteltu toimimaan monille, on aina kompromissi. Siksi meillä ei ole kiveen hakattuja, rajoittavia talomalleja. Jokainen tontti ja ihminen on erilainen ja tämän vuoksi myös kodit ovat erilaisia. Kohteiden kirjosta kertovat nämä rakentamamme omakotitalot.

Tässä pohjakuvapankissa esittelemme yli 100 erilaista meidän asiakkaillemme suunniteltua pohjaratkaisua. Toivottavasti löydät tästä mielenkiintoisen pohjakuvan, josta voimme yhdessä muokata sinulle sopivan kodin.

Jokainen omakotitalo on omanlaisensa

Kylätimpuri sai alkunsa halusta tehdä ihmisille heidän näköisiään koteja. Valmistalopakettia ostaessaan asiakas tekee monta kompromissia toiveissaan, mikä on aivan turhaa, sillä toiveiden huomioimiseksi tarvitaan vain viilausta toimintatavassa. Siksi meillä ei ole valmiita talomalleja, vaan suunnittelemme aina talon yhdessä asiakkaan kanssa.

Me haluamme tuoda erinomaisen asiakaspalvelun mukaan rakennusprojekteihin. Taloprojektistasi vastaa koko projektin ajan yksi henkilö, jolta saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. Näin voit käyttää aikasi eri henkilöille soittelemisen sijaan kotisi suunnitteluun. Emme halua rajoittaa toiveitasi kotisi pohjan, ulkonäön tai rakennus ja sisustusmateriaalien suhteen. Pyrimme toteuttamaan jokaisen toiveesi mahdollisimman hyvin, ja sanomme suoraan, mikäli jokin toive on haasteellinen. Tärkeintä on, että saat itsesi näköisen kodin.