Talomallit

Kylätimpuri-talot™

Inspiroidu uusista Kylätimpuri-taloista, lataa maksuton ideakirja!

Kylätimpurin talomallisto

Täältä löydät kaikki nykyiset Kylätimpurin talomallit. Talomallisto laajentuu jatkuvasti. Käythän kylässä toistekin!

Kalve

Kalve

Kolmen makuuhuoneen pohjaratkaisu, joka sopii mm. lapsiperheelle.

Mainikka

Mainikka

Tyylikäs pystyverhoiltu L-mallin koti, joka tuo suojaa ja yksityisyyttä tiheään asutullakin alueella.

Aitilas

Aitilas

Neljän makuuhuoneen talo, jossa on hyvin säilytystilaa.

Saiva

Saiva

Saiva sopii erityisen hyvin länteen suunnatuille tonteille, joissa katetun terassin alla pääsee ihailemaan auringon laskua.

Saiva autokatoksella

Saiva autokatoksella

Saivaan sopii erityisen hyvin taloon integroitu autokatos. Se tekee talosta kokonaisuuden kannalta hyvin modernin ja linjakkaan.

Ruoktu

Ruoktu

Ruoktu on kompakti talo, joka on suunniteltu kotoilua eli hyggeilyä rakastavalle ihmiselle.

Aapa

Aapa

Aapa sopii hyvin tontille, jossa pääsisäänkäynti on pohjoisen ja idän puolella ja pääpiha ja parhaat näkymät etelä-länsisuuntaan.

Mesi

Mesi

Mesi on yhdistelmä vanhaa sekä uutta tyyliä. Mesin suunnittelussa taloon on haluttu vanhaa suomalaisen talon ryhdikkyyttä sekä uuden aikakauden linjakkuutta.

Inspiroidu uusista Kylätimpuri-taloista, lataa maksuton ideakirja!

Ei talopaketti, vaan yksilöllinen omakotitalo

Suomessa on tehty taloja pitkään samalla tavalla. 10-vuotisen historiamme aikana olemme huoman­neet, että talopaketti ei ole enää se, mistä unelmoidaan, vaan ihmiset ovat alkaneet haluta vähän erilaista – uudelle suku­polvelle tarkoitettuja taloja. Halusimme tuoda markkinoille taloja, joissa talon ulko­näköön ja viimeiste­lyyn on kiinnitetty erityisesti huomiota.

Suoraviivainen, jopa pelkistetty linjakkuus on tulevaisuuden taloissa selkeästi nouseva trendi ja sellaisille taloille on ollut viime vuosin yhä kovempi kysyntä. Tästä syystä koimme, että markkinoilla voisi olla enemmän vaihtoehtoja sellaisille ihmisille, jotka arvostavat pelkistettyä, mutta samalla kaunista kotia.

Uuden suku­polven talojen suunnittelun lähtö­kohtana on ollut tuoda markkinoille taloja, joiden ulko­näköön on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota, kuitenkaan ottamatta mitään pois talon toimivuudesta.

Kylä­timpuri-taloissa laadukkaasti tehty kokonaisuus sekä talon kaunis persoonallisuus tuodaan esille juuri laadukkailla ja hyvin viimeistellyillä yksityis­kohdilla. Kylä­timpuri-taloissa nousee yksittäisinä yksityis­kohtina esiin muun muassa saumaton pysty­verhous, sisään­käynnin katoksien arkki­tehtuuri sekä teräs­pilareiden käyttö puu­pilareiden sijaan.

Tutustu tarkemmin uusiin Kylätimpuri-taloihin, lataa maksuton ideakirja!

  • Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla
    Tietosuoja - Ehdot