Fokus

Asiakkaallemme räätälöity talomalli on moderni ja monipuolinen koti, jossa yhdistyvät sekä tyyli että käytännöllisyys.

Fokus-talomalli on suunniteltu vastaamaan nykypäivän asumisen tarpeisiin, tarjoten avaruutta ja mukavuutta niin pienemmille perheille kuin väljemmästä asumisesta nauttiville. Tämä L-muotoinen talo tarjoaa 123,6 m² huoneistoalan ja 152,1 m² kerrosalan, mikä mahdollistaa monipuoliset ja tilavat asuintilat.

Tämän talomallin erityispiirteitä

  1. Avarat oleskelutilat: Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen, avaran tilan, jota korostaa vino, korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat. Tämä luo vaikuttavan tilan tunteen ja tuo runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin.
  2. Monipuoliset ulkotilat: L-muotoinen rakenne mahdollistaa suojaisan terassialueen, joka on suunniteltu rentoutumista ja viihtymistä varten. Terassilta löytyy tilaa porealtaalle, pergola ja istutusallas, luoden spa-tyylisen tunnelman.
  3. Toimiva pohjaratkaisu: Kolme makuuhuonetta, tilava vaatehuone päämakuuhuoneessa sekä käytännöllinen kodinhoitohuone takaavat, että jokaiselle ja kaikelle löytyy oma paikkansa.
  4. Pientä arjen luksusta: Päämakuuhuoneesta on suora käynti pesutiloihin ja kodinhoitohuoneeseen, mikä luo oman rauhan tunnetta. Kylpyhuoneessa on tilaa kahdelle suihkulle, ja saunomisen yhteydessä on nopea kulku suoraan terassille.
  5. Käytännöllisyys edellä: Arkieteinen ja iso varastotila helpottavat lapsiperheen arkea. Autokatos on sijoitettu lähelle pääovea.
  6. Moderni ulkoasu: Yksinkertainen ja tyylikäs ulkomuoto sopii erinomaisesti niin kaupunki- kuin maaseutuympäristöön. Tumma julkisivu ja suuret ikkunat luovat nykyaikaisen vaikutelman.
  7. Energiatehokkuus: Talossa on nykyaikaiset lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisut, kuten poistoilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys.

Fokus-talomalli on suunniteltu mukautumaan erilaisiin tontteihin ja elämäntilanteisiin. Sen L-muoto tarjoaa yksityisyyttä ja suojaa terassialueelle myös tiiviimmillä kaava-alueilla.

Kylätimpureiden Fokus-talomalli edustaa nykyaikaista asumista parhaimmillaan – se on yhdistelmä käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja pientä arjen luksusta. Tämä koti on suunniteltu niille, jotka arvostavat laadukasta asumista ja haluavat kodin, joka mukautuu elämän eri vaiheisiin.

Tutustu tarkemmin uusiin Kylätimpuri-taloihin, lataa maksuton ideakirja!

  • Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla
    Tietosuoja - Ehdot