Rekry: Talomyyjä

TALOMYYJÄ Pirkanmaa, Varsinais-Suomi tai Uusimaa

TALOMYYJÄ

Pirkanmaa, Varsinais-Suomi tai Uusimaa

Inspiroidutko omakotitaloasumisesta? Onko ihmisten kohtaaminen lähellä sydäntäsi? Löytyykö sinulta halu auttaa ja oppia? Haluaisitko olla mukana ihmisten suurimpien hankintojen sekä unelmien toteuttamisessa? 

Suomen Kylätimpurit Oy on muuttovalmiita omakotitaloja valmistava yritys. Rakennamme asiakkaillemme täysin uudenlaisia, suuren suosion saavuttaneita omakotitaloja: Kylätimpuri-talot™-koteja. Erotumme kilpailijoista huolellisesti yksityiskohtia myöten valmistetuilla tuotteilla ja parhaalla asiakaspalvelulla.

Olemme voimakkaasti kasvava yritys, jonka uniikki konsepti perustuu poikkeavaan yrityskulttuuriin ja asiakaslähtöisyyteen. Kylätimpuri-tiimi on nuorekas, idearikas, palvelualtis ja ammattitaitoinen. Osana tätä tiimiä tulee sinun olla joukkuepelaaja, joka kykenee myös yksilösuorituksiin ja itsenäiseen työskentelyyn. 

Meillä Kylätimpureilla työntekijöiden hyvinvointi on kaiken keskiössä. Uskomme, että parhaalla henkilöstökokemuksella saadaan paras asiakaskokemus. Meillä voit toimia työsuhteessa tai yrittäjänä. Kokemus rakennusalalta ei ole välttämätön, mutta jos historiastasi löytyy kiinnostusta rakentamiseen, asumiseen tai sisustamiseen, se katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy aito halu auttaa asiakasta. Etsimme tehtävään sopivaa persoonaa, johon olemme valmiita satsaamaan.

Tarjoamme sinulle parhaat tuotteet, valmiit asiakkaat ja jatkuvan koulutuksen. Kanssamme pääset kehittämään omaa osaamistasi ja rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia osana ainutlaatuista Kylätimpuri-joukkuetta! 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi:

petrus.luhtaniemi@kylatimpuri.fi

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Petrus Luhtaniemi
Kasvujohtaja

045 131 5869 
petrus.luhtaniemi@kylatimpuri.fi